Search This Blog

Thursday, March 06, 2008

Затвор Прилеп ...

Сликата “http://www.novamakedonija.com.mk/images/Editions/21332%20663/ministero-thumb.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.Сликата “http://www.vreme.com.mk/images/Editions/1308%2034/renoviran_zatvorot_tif.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

Со кредит од странски извори Македонија го решава проблемот на недостаток на затворски келии ...

Пред некој ден го гледав Фуере како се шета од келија во келија и ги пробува креветите ... сите се смешкаат задоволно ... затворениците сега имаат одлични услови во Прилеп ... Уште еден ЕУ стандард задоволуваме - затворскиот ...

- ЗАТВОР ... Македонија ...
- ЗАТВОР или парична казна ...
- Затвор ... во МК ... ЕУ стандарди ... Стандарди пред статус.
- ЗАТВОРСКА НАВАЛИЦА ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter