Search This Blog

Saturday, March 15, 2008

Пензионерите повторно без пензии ... пресретнато и ограбено комбе на Пошта ...

Утрово повторно е брутално нападнато комбе на Пошта кое носело пензии ... со рафално оружје е пукано во придружбата ... четворица ранети ... од кои еден потешко ...

Одкога со Пошта раководат албански кадри поштански комбиња се девастираат ... штетата ја плаќаме сите ... криминалците си најдоа начин како да се финасраат ... колку се сеќавам ниеден случај од повеќето грабежи не е решен ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter