Search This Blog

Friday, March 14, 2008

Претседателот ни - конечно си најде работа ...

Претседателот ни им порачува на сите партии дека е спремен да организира средби на поголемите политички партии за надминување на владината криза ...

По ваквото залагање на председателот Трајковски се створи Влада на широка коалиција ... дали и сега се спрема слично сценарио се разбира под диктат на “меѓународната ...“ ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter