Search This Blog

Sunday, March 30, 2008

Скопје ... Убав пролетен ден 2008 лето господово ...

Скопје - Семафор Ново Лисиче ...
Скопје - Од мостот кај Железничка станица ...
Скопје - Од мостот кај Железничка станица ...
Скопје - Од мостот кај Железничка станица ...
Скопје - Пред РТВ и Факултетите ...
Скопје - Пред Судска Палата ...
Скопје - Семафор Судска палата ...
Скопје - Влада на РМ ...
Сликите се од вчера настанати возејки кон Библиотека Браќа Миладиновци ... каде се промовираа 14-те БлогКниги ...
Се гледа дека почна да гази пролета во нашиот град
најубавото годишно време ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter