Search This Blog

Monday, March 17, 2008

Пластеници ...

Сликата “http://www.vreme.com.mk/images/Editions/1317%2034/RANOGRADINARI_STRUMICA-3jpg.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.
Пластеници околу Струмица никнуваат како никојпат до сега ... Охрабрени од минатата година кога одлично поминаа - производителите на ранотградинарски култури го побелеа струмичко поле со пластеници ... младо, старо ... сите се по нивите ... а богами и дворовите се под пластеници ...
Голема мака и труд вложуваат луѓето но веројатно ке им се исплати ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter