Search This Blog

Tuesday, March 25, 2008

И билбордите убиваат ...

Денешниот јак ветер во Битола направи голема штета ... но уби и еден човек ... Останаа сираци две малолетни деца ... жена без маж ... мајка без син ...

За жал по овој несреќен случај останаа две дечиња сираци ... осетлив сум на вакви случаи бидејки во несреќа при работа и самиот го имам загубено таткоми кога сум имал само две години (1957 година ...) ... не се ни сеќавам на него ... така и овие две дечиња ке останат без родителот кој е природна поткрепа на своите деца ... судбина ли е ова ... или нечија негрижа ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter