Search This Blog

Monday, March 17, 2008

tatushko ... не е веќе меѓу нас ... за жал

TATUSHKO

сликата на TATUSHKO

18-01-06_1512.jpg

Преку мојата керка - која заедно учеше средно со керката на tatushko (Марија) пред малку дознав дека од утринава tatushko не е повеќе меѓу нас - ја изгубил битката со болеста за која самиот пиша повеќе поста ...

Остана неиспиено кафето и пивото на расладената тераса во неговиот дом - кое ми беше ветено минатата есен ... остана неостварена и неговата желба лично да се запознае со одделни блогери ...

Изразувам сочуство кон целата негова фамилија за трајната загуба ... Ова е колку знам прво збогување со еден активен блогер ... Погребот ке биде веројатно утре ...

- IN MEMORIAM

1 comment:

Servidores said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Servidor, I hope you enjoy. The address is http://servidor-brasil.blogspot.com. A hug.

Blog Archive

Site Meter