Search This Blog

Thursday, March 20, 2008

Хрватска, Унгарија и Бугарија го признаа Косово ... следна на ред е Македонија ...

Хрватска, Унгарија и Бугарија го признаа Косово ... следна на ред е Македонија ... прашање е на неколку дена ...

Од сите овие држави промена на почетната позиција имаме кај Бугарија ... која меѓу САД и Русија ... сепак ја избра САД ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter