Search This Blog

Wednesday, March 05, 2008

Косово и енергенсите ... нафта !?

Познато е дека Косово има огромни наоѓалишта на висококвалитетен лигнит ... но се исфрла нова шпекулација дека на Косово има огромнен басен со нафта ... Косово лежи на милијарди барели нафта!? ...

Познато е дека американците се заинтересирани за сите земји кои имаат извори на нафта ... во Албанија одавна се знае дека има нафта ...

Сега ако во Косово има нафта ... веројатно ја има и во Македонија ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter