Search This Blog

Thursday, March 27, 2008

"Моето име е Македонија"

Сликата “http://www.vest.com.mk/images/%7B169B7810-20DE-4889-AADF-C57E4C065339%7D_gjorgi-2.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.
Поп-пејачот и композитор Ѓорѓи Крстевски вчера на пладне од скопскиот Плоштад ја започна турнејата со велосипед мод мотото "Моето име е Македонија". Ѓорѓи за една недела ќе извози низ 15 градови, а во Скопје се враќа на втори април, денот кога ќе започне самиотот на НАТО.

1 comment:

manta said...

Волан,ти ко чоек со дебели врски меѓу блогерите:),дај исфорсирај една(ако можи повеќе уште поарно) голема акција за доброто наше.Секој еден потпис можи да допринеси,да не биде касно за нас

http://www.petitiononline.com/umd/petition.html

Blog Archive

Site Meter