Search This Blog

Sunday, March 02, 2008

Прошетајте во природа ... Природата Ве вика - Пролет е ...

Денеска е прекрасен ден за шетање ... вчера ветерот го одува целиот смог од Скопјево наше ... денеска е идеален ден за прошетка ... ако имате двор - денот е идеален да се позанимавате со вашата градина ... ако не и домашните цвеќиња се замена ...

Природата Ве вика - Пролет е ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter