Search This Blog

Friday, March 21, 2008

Влада СДСМ, ДУИ, ДПА ... ??

Можна ли е Влада СДСМ, ДУИ, ДПА ... Теоретски е можна ... но толку ли на СДСМ им дојде до власт ...

- министер за внатрешни работи - Екс-премиерот Владо Бучковски
- прв човек во МНР - Теута Арифи од ДУИ
- министер за обрана - Гзим Острени ДУИ
- министер за здравство - ДПА, Имер Селмани
- министер за труд и социјална политика - ЛДП, Стевчо Јакимовски
- министерството за финансии - Игор Ивановски

Се разбира ова е шпекулација на Вечер кој нели прв дознава ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter