Search This Blog

Monday, March 24, 2008

ФИРОМ - кои беа кумовите ??

Кои се кумовите на ФИРОМ
Интересна теза на Вечер дека со активирањето на старите кумови ни се спрема ново име ... дали ??

No comments:

Blog Archive

Site Meter