Search This Blog

Sunday, September 14, 2008

Sitemeter.com ... новини ...

Последните неколку дена Sitemeter.com направи трансфер на нов хостинг простор ... воедно по неколку години направи измени во начинот на прикажување на резултатите ...

читај повеќе »

Од утринава повторно е возможно да ги користиме услугите на Sitemeter.com ... и оние бесплатните и оние со плаќање ... потребно е само да се логирате на страната како и досега што се логиравте со вашиот стар “Codename“ и стариот “Password“ ... ако сте ги заборавиле - ке треба да го побарате меилот каде Sitemeter.com ве известува за овие детали ... Логирајки се со старите податоци Вие веднаш ја активирате вашата нова страница ... на вашиот блог или сајт во ХТП-то - не преправате ништо ... кодот кој го имате ставено од порано си функционира ... има интересни новини ... прочепкајте ... оној кој сака да ма повеќе ке мора да плати ... но и бесплатниот каунтер е сосема доволен за почеток ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter