Search This Blog

Friday, September 26, 2008

ТЕЛЕФОНСКИ ИЗМАМИ ...

На нашиот лековерен народ никако да му дојде памет во глава, да се врзуми ... т.е. да престане да се игра со телефонот ... вртејки по разни додатни услуги на телефонот ... бидејки секојпат одпосле плаче ... ме измамија ... понекојпат сметките се и по неколку иљади евра ...

читај повеќе »

Колку родители си ги имаат истепано дечињата - заради лесната можност која на детето (често и жените се подлежни на овие игри а богами и мажи занат да се занесат ...) му се пружа да учествува во “игри за возрасни“ ... на сето ова молчи и државата - која не санкционира вакви подлости на приватната иницијатива ... државата си гледа сеир ... ја интгересира само дали го собрала данокот ...

Лек .. не се “играјте со телефонот“ ... не плачете кај државата ... сами сте си криви ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter