Search This Blog

Wednesday, September 24, 2008

Бугарски нет-новинар Огнян Стефанов - крвнички претепан ...

http://frognews.bg/Frog/images/stories/ogi.jpg
Новинарите се честа мета на пресметки меѓу политичките и мафијашките кругови ... тоа се случува секаде ... и Бугарија не е имуна на тепање на новинари ... Уредникот на "Фрог нюз" Огнян Стефанов крвнички е претепан од четворица ... Frognews.bg вели дека во нападот нивниот уредник требало да биде убиен ...

Секако дека неговите написи се причина за неговото претепување ... линк 1, 2, 3, ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter