Search This Blog

Loading...

Friday, September 05, 2008

Самофинасирачки дефицит ...

Нов термин во економијата од бистриот ум на контето ... Самофинасирачки дефицит ... придонес во економската мисла ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter