Search This Blog

Loading...

Tuesday, September 16, 2008

Анархисти палат полициски автомобили во Солун ...

Во Солун група на анархисти кои Катимерини ги поврзува со грчкиот бизнисмен Giorgos Mylonas палеле полициски автомобили со молотови коктели - кои се наоѓале пред полициска станица ... нападот се поврзува со апсењето на дваица анархисти од минатиот месец ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter