Search This Blog

Tuesday, September 23, 2008

Колку тежи колачот што Владата им го дели на медиумите ...

Колку тежи колачот што Владата им го дели на медиумите за да ја рекламира работата на Владата ...

читај повеќе »

На ова прашање досега никој не добил одговор ... змијата т.е. Владата ги крие нозете ... оние кои се должни да го контролираат трошењето на буџетот - на пример, антикорупциската комисија и специјализираната агенција ... немаат чепкано по ова прашање ...

Шпиц, во денешниот напис на база на исказот на Сашо Ордановски од невладината организација за борба против корупцијата „Транспарентност“ пренесува - Меѓу 70 и 100 милиони евра најверојатно потрошила владата за реклами и за огласи во медиумите и за добро осмислено претставување во јавноста во рок од нецели три години ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter