Search This Blog

Tuesday, September 16, 2008

Космофон од денеска стартува со интернет на 3G мрежата ...

Од демеслка космофон стартува со продаја на интернет на 3G мрежата ...

читај повеќе »

3G ИНТЕРНЕТ ТАРИФНИ МОДЕЛИ

Тарифен модел

INTERNET 290

INTERNET 490

INTERNET 890

Месечна претплата

290 ден

490 ден

890 ден

Вклучен бесплатен интернет
секој месец во промотивниот период

1 GB

2 GB

5 GB

Вклучен бесплатен интернет
по завршувањето на промотивниот период

200 MB

400 MB

1 GB

*Цените се без ДДВ. Интервал на тарифирање за интернет сообраќај: 10KB.

Промотивниот период за бесплатен месечен интернет трае до 31.12.2008 и важи за сите нови корисници на 3G интернет тарифните модели што ќе се активират до 31.10.2008. По искористување на бесплатниот интернет, сообраќајот се наплатува по промотивна цена од 3 ден/MB.

Едноставен и брз интернет пристап.
Едноставно приклучете 3G USB модем на Вашиот компјутер и направете ги следните прилагодувања:

  • Број за повикување: *99#
  • APN: datacard
  • User name: не се внесува
  • Password: не се внесува
*** Осем интернет ке може да се остваруваат и видео повици ... нешто ептен шкртареле на вкупниот данлоуд и аплоуд ... искрајно очекував многу подобра понуда ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter