Search This Blog

Wednesday, September 03, 2008

55.128 социјални семејства ...

http://www.vest.com.mk/images/%7BCD804695-331F-4688-BAC5-D94B05666626%7D_kujna-2.jpg

Во Македонија се намалил бројот на корисницеите на социјана помош ... од 66.468 колку што биле пред една година, во април имало 55.128 социјални семејства ... Владата со гумичка успејала да го намали бројот на социјалните семејства за цели 4.612 лица ...

читај повеќе »

No comments:

Blog Archive

Site Meter