Search This Blog

Friday, September 12, 2008

Зошто Македонија се рчка со Русија ...


Македонија во надворешната политика не смее да се рчка со ниедна светска политичка и економска велесила ... еднаш со Кина го кркавме стапот но не ја научивме лекцијата ... Зошто Македонија се рчка со Русија продавајки и оружје на Грузија ... Од каде и на Македонија оружје за продажба ... нели ние не сме производители на оружје ... Има една народна “не ја рчкај мечката дури ни кога спие ...“

No comments:

Blog Archive

Site Meter