Search This Blog

Saturday, September 20, 2008

Македонија во текот на идната недела ке го признае Косово ...

Под притисок на америте, Македонија пред почетокот на Генералното собрание на ООН - ке го признае Косово ... тоа е и причината зошто Ахмети мудро молчи на таа тема ...

читај повеќе »

Претседателот Црвенковски изрази стравување дека Косово ке ја препознае Македонија како FYROM ... ваква шпекулација има и српски Блиц ... Makedonija prekosutra priznaje Kosovo? ... “... premijer Hašim Tači poručio da će Kosmet priznati Makedoniju, ali kao Bivšu Jugoslovensku Republiku Makedoniju. ...“... сепак мислам дека Косово нема да си дозволи да не препознае различно од нејзиниот ментор САД ... а сето друго се само штекулоации ... Блиц шпекулира дека нашето признавање ке се случи во Понеделник на 22 Септември ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter