Search This Blog

Friday, September 05, 2008

Очекувања ...

Крајот на оваа година извесно е дека ке го дочекаме со укинување на визите ... и ништо повеќе ... ни со НАТО, ни со ЕУ ...За НАТО се знае официјалниот проблем ... за ЕУ се додаваат нови услови во стилот на изминатиот период ... кохабитација на власта ... судски реформи ... слободни и фер избори ... веројатно мислат на локалните и претседателските ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter