Search This Blog

Sunday, September 07, 2008

Шкотските навивачи за пример ...

http://www.vest.com.mk/images/%7B2F51AF9D-7678-429F-BAC2-BF9F39FA8332%7D_skotska-2.jpg
Навивачита на Шкотска низ примерот на своето однесување покажаа како треба да се навива за својата замја ... покажаа како треба навивач да се однесува во тужа држава ... најдоа време и сили и за хуманитарни активности ... едноставно ме плениа ... Ги победивме Шкотите на теренот ... но тие не победија во часот за навивање ... особено во часот за однесување на навивачите ... би сакал да ни бидат пример ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter