Search This Blog

Monday, September 29, 2008

Која е казната за Вељановски ... самиот призна дека згрешил ...

Вељановски призна дека згрешил и што ... ??!

читај повеќе »

Ако згрешоме јас и Вие ... ако во сообраќајот не го врземе појасот ке платиме 2.000 денари ... ако поминеме недајбоже на црвено ке отидат триста евра и дозволата успут ... ако правиме ајвар во дворот пак триста евра ... и да не ги бројам казните ... такареќи нема ниедна која обичен граѓанин може да ја плати ... уште десет затвора оваа Македонија за година две ке мора да направи бидејки повеќе од една третина ке треба да одат по затвори заради недисциплина на граѓаните ... Кога веќе ке ги собереме граѓаните кои особено зиме сакаат да се во затвор ... да оформиме еден нов факултет ... да деташираме некој, внатре во затворите ... нели занењето е сила и моќ ...

Која е казната за Вељановски ... самиот си призна дека згрешил ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter