Search This Blog

Saturday, September 06, 2008

Балкански минималци на нашите политичари ... предуслов за корупција ...

http://www.spic.com.mk/images/Editions/684%2032/naslov.jpg
Црвенковски имал 1.200 евра месечна плата ... не е далеку ниту Премиерот Георгиевски ... и Министрите и другите високи политички представници на Македонија се многу блиску ... Сето тоа ствара услови за корупција во високите редови на македонската политика ... некој ке ми каже дека Љупчо Георгиевски го здрби своето богатство од премиерската плата ??? ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter