Search This Blog

Wednesday, September 03, 2008

Call & Surf ... ..Т..Home ...

http://217.16.95.26/WBStorage/Articles/02D3BF7A583B004ABA24CB697ECF9709.jpg

Т-хоум Македонија реши да се орјентрира кон корисниците на интернет и телефонија и да ги лови во пакет (телефон + интернет), а остава место и за ТВ ... Од денеска стартуваат новите понуди:

читај повеќе »

Со новата понуда отсега можете да разговарате и сурфате во еден заеднички пакет со големи поволности.

Што е Call & Surf?

 • Две во едно – интернет пристап и телефонски разговори во еден пакет
 • Слобода – долги и безгрижни разговори без страв од големи сметки
 • Едноставност – нема потреба од сложени пресметки
 • Заштеда – намалување и контрола на телефонските трошоци
 • Подготвеност за IP Телевизија.
 • Висококвалитетен повеќенаменски кориснички уред за интегриран пристап кој овозможува и безжично поврзување со компјутер или лаптоп

Што добивате?

 • ADSL широкопојасен интернет пристап
 • Интернет телефонија
 • Вклучена претплата за Фиксна телефонска линија,
 • Вклучени локални и национални разговори во мрежата на Македонски Телеком
 • Неограничени разговори со другите Call & Surf корисници
 • Попусти за меѓународни разговори
Карактеристики
Вклучен интернет сообраќај 25 GB 1
Брзина на интернет пристап 5120/768 Kbps
Вклучени локални и национални разговори во мрежата на Македонски Телеком 500 минути 2
Разговори со други Call & Surf корисници Неограничено
Разговори кон мобилните мрежи и др. услуги Редовни цени
Попуст за меѓународни разговори 20%
Call & Surf Comfort
Брзина на интернет пристап Вклучен интернет сообраќај Вклучени разговори Попуст за меѓународни разговори
5120/768 Kbps 25 GB

повеќе информации


Call & Surf Comfort +
Брзина на интернет пристап Вклучен интернет сообраќај Вклучени разговори Попуст за меѓународни разговори
6144/768 Kbps Неограничен

повеќе информации

Што добивате со Call & Surf Comfort +?
 • ADSL интернет пристап
 • Вклучена 1(една) e-mail адреса и динамичка IP адреса
 • Разговори во мрежата на Македонски Телеком вклучени во претплатата
 • Бесплатни разговори меѓу корисниците на Call & Surf пакетите
 • Mеѓународен сообраќај со попуст од 30% кон фиксни и мобилни дестинации. Во промотивниот период до 31.12.2008 e вклучен бесплатен меѓународен сообраќај кон фиксни дестинации за 20 земји
Карактеристики
Вклучен интернет сообраќај Неограничен 1
Брзина на интернет пристап 6144/768 Kbps
Вклучени локални и национални разговори во мрежата на Македонски Телеком Неограничено 2
Разговори со други Call & Surf корисници Неограничено
Разговори кон мобилните мрежи и др. услуги Редовни цени
Попуст за меѓународни разговори 30%

No comments:

Blog Archive

Site Meter