Search This Blog

Sunday, September 07, 2008

Струјата т.е. поскапувањето ке не дотолчи ...

http://www.utrinski.com.mk/WBStorage/Articles/C685A40F7586F242B463C9F2738DF275.jpg

Семејниот буџет ке биде дотолчен со највавеното поскапување ... производителите бараат покачувањето да биде близу 40 проценти ... на тоа ке се надоврзе и барањето на ЕВН за поскапување ... зимава ке испомрзнеме ... парното рипна за 60 проценти ... дрвата следат со цените ... нафтата неколку години не запира со рекордно високите цени ... струјата е капак на капаците ... да не ја заборавам и водата и комуналиите кои рипнаа со огромен процент ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter