Search This Blog

Monday, September 29, 2008

Битолчани не го даваат фестивалот “Браќа Манаки“ ...

http://www.utrinski.com.mk/WBStorage/Articles/C582143FCC1C624093912410D797CD64.jpg http://www.dnevnik.com.mk/WBStorage/Articles/7F0710C107D97E4481CD4024A172CE03.jpg
Предводени од млада група на луѓе на отварањето на фестивалот “Браќа Манаки“ - вчера имаше луцидни портести, поради делење на фестивалските збиднувања во Битола и Скопје, првпат по скоро 30 години традиција на одржување на фестивалот во Битола:

читај повеќе »

No comments:

Blog Archive

Site Meter