Search This Blog

Tuesday, September 23, 2008

Филип Рикер ...

Утринава пријатно ме изненади гласот на Филип Рикер новиот амбасадор на САД во Македонија, кој на одличен течен Македонски јазик ни порача дека е многу среќен што е повторно меѓу нас ...

читај повеќе »

Браво за Рикер ... со пример покажа со каква посветеност треба да се спремаат професионални амбасадари во зејата во која одат ... нека учат малку нашите од МНР кои велејки дека нема доволно професионалци во МНР го симнаа нивото, потребно наш човек да биде Амбасадор во некоја земја ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter