Search This Blog

Monday, September 15, 2008

Космофон ке се продава ...

Како стојат работите Космофон ке се продава ... заинтересирани се третиот мобилен оператор „Вип“ и словенечки „Телеком“(Он.нет). ... Кој и да го купи од овие два оператора конкуренцијата во телефонијата се намалува ... Владата брзо ке треба да реагира со давање на концесии за уште еден мобилен оператор ... Можеби во тој правец е тендерот за три нови концесионери на 3G ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter