Search This Blog

Friday, September 12, 2008

Браво, благодарам и почит за полицијата ...

http://www.dnevnik.com.mk/WBStorage/Articles/E01B110630024A489F3D9544A03403E0.jpg
Полицијата си ја одработила својата улога/задача ... од нас граѓаните засужуваат едно голебо благодарам, браво и почит ...

2 comments:

Anonymous said...

PO SURATOT MOZE COVEK DA VIDI DEKA SE RABOTO ZA SIPTARI,E SEGA ZAMISLETE SI DECKI KOLKU PATI IM USPEALO DA POMINAT........KAKO STO KAZAA NASIVE MAKEDONCI NIVNI KOMSII MAMATA IM JA RASPLAKAA NA OKOLNITE PLANINI,GI SOGOLEA.........EH STO TI E RAMSKOVSKI DOGOVOR.

Anonymous said...

Овие што ги фатија 100 посто се шиптари а во Црешево и Виниче нема шиптари ни еден него се се од Арачиново и други шиптарски села и лом ја Прават Скопска Црна гора и нема каде што не береле на СК ЦГ

Blog Archive

Site Meter