Search This Blog

Wednesday, September 17, 2008

Најпопуларни 10 топици спрема New York Times ...

Кои се 10-те моментално најпопуларни топици во New York Times ...
  1. Lehman Brothers
  2. Merrill Lynch
  3. Sarah Palin
  4. A.I.G.
  5. Hurricane Ike
  6. Washington Mutual
  7. Barack Obama
  8. Global Warming
  9. Goldman Sachs
  10. David Foster Wallace
Како што гледаме америте највеќе се секираат за случувањата и големиот пад на берзата ... потоа се изборите во САД ... понатака следи следењето на ураганот “Ike“ ... при крај е она што евентуално е важно за целиот свет а тоа е Глобалното затоплување ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter