Search This Blog

Monday, September 15, 2008

Втор уписен рок за студентите ... на новите факултети - без партиципација ...

http://i.actualno.com/club.bg/files/2006/07/14/3708b49dec.jpg http://www.europarl.europa.eu/multimedia/img/news/cont/20070716PHT09251/pict_20070716PHT09251.jpg

Некаде слушнав дека во новиот уписен рток за студентите, за да се спаси проектот на дисперзија на нови факултети и особено оној за нови факултети во Виница, Кочани, Пробиштип, Кичево, Гевгелија, Велес ... владата одлучила на тие факултети да нема партиципација ...

Дали ова ке го спаси владиниот проект за нови факултети во повеќе градови во Македонија, ке видиме во вториот и третиот уписен рок ..

No comments:

Blog Archive

Site Meter