Search This Blog

Wednesday, September 17, 2008

Sex tourism ... Езерско планинско селски - секс туризам ...

http://english.pravda.ru/img/idb/tourism.jpg
Еве кој е рецептот во туризмот ... Традиционални дестинации до сега беа: Тајланд, Јужен Медитеран, Карибите, Куба и Доминиканска Република ...
Ако е тоа рецептот и Македонија лесно може да се стави на картата на секс туримот со понуда на комбиниран езерско планинско селски - секс туризам ... На ваквите туристи им треба малку - нив сексот им е најбитен ... индустријата на сексот е најстар вид на забава ... само на некого треба да му текне ...
Дека ова не е тотална заеб..ција видете дека во поделбата на туризмот посто и Sex tourism ...
Колку што гледам воопшто не е нереална стратегијата за секс туризам ... “работници“ за секс туризам имаме доволно и меѓу мажите и меѓу жените ... невработените мажи едвај ке дочекаат некои од студените и богати норвежанки/швеѓанки/данкињи.и од каде не - на луда сексиљава забава во некое планиско село ... и во светот секс туризмот се развива во земјите кои се полни со сиромаштија ... особено е интересно што во последно време жените се во потрага по сексуални лудории ...
Владата под итно да подготви стратегии закони и прописи за сексуален туризам ... се` да биде легално и плански ... секс туризмот одобено да се развива по малите места и запуштени села ... што позапуштено место тоа е подобро од аспект на безбедноста и барањата на секс туристите ... такви запуштени места барем во Македонија не фалат ... во секс туризмот се вртат многу пари а гости се белосветските богаташи ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter