Search This Blog

Tuesday, September 23, 2008

Футористички наочари на Скопска панорама од Водно ...

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/StevoKalepano1Large.jpg?t=1222171111 http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/StevoKalepano2Large.jpg?t=1222171200
Футористички наочари на Скопска панорама од Водно ...
кликнете на сликите за поголеми ...
На Кале има поставено пано низ кое гледајки - ке препознаете некои футуристички идеи на оваа Влада ... како трите педесетокатници на паркингот пред бивши Гранд Хотел , сегашен Холидеј ин ... сликите се позајмени од мојот пријател фотоаматер Стево ... многу малку се фотошопирани ... не приметив дали се гледа Црквата Св.Никола на плоштадот ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter