Search This Blog

Sunday, June 01, 2008

Марсовци над амазонските шуми ...

Сликата “http://news.bbc.co.uk/nol/shared/spl/hi/pop_ups/08/americas_enl_1212096773/img/1.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

Скоро сум сигурен дека така (како марсовци ...) не доживуваат овие луѓе кои од цивилизација гледаат само одвреме навреме “челични птици“ како летаат над нивното небо ... Луѓево се во период на употребата на Лак и Стрела ...

читај повеќе »

Сликата “http://news.bbc.co.uk/nol/shared/bsp/hi/image_maps/08/1212000000/1212143250/img/brazil_tribe_786.gif” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

- Isolated tribe spotted in Brazil ...
- What do the pictures tell us about the Amazonian tribe? ...
- In pictures: Brazil tribe ...

Сликата “http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/44701000/jpg/_44701396_pixone.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

Сликата “http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/44703000/jpg/_44703280_eight466.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

Сликата “http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/44701000/jpg/_44701397_pixfour.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

Сликата “http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/44701000/jpg/_44701421_pixw.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

Сликата “http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/44701000/jpg/_44701398_pixfive.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

Сликата “http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/44701000/jpg/_44701400_pixsix.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

Сликата “http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/44634000/gif/_44634820_amazon1_de_map466.gif” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

No comments:

Blog Archive

Site Meter