Search This Blog

Friday, June 06, 2008

Десетка со кромид ...

Сликата “http://img62.imageshack.us/img62/1171/destankv6.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

Десетка со кромид + скопско е стандард за нарачка кај Дестан ... многумина прават кебапи но само кај Дестан се со специфичен вкус ...

http://volanskopje.blog.com.mk/system/files?file=IMG_4089%20(Small).jpg

1 comment:

Anonymous said...

Беа десет,Волан беше гладен,така да сега се седум.Волан ширибиби

Blog Archive

Site Meter