Search This Blog

Monday, June 02, 2008

Про-фактура на Бакојани ...

Сега слушанав на вести Бакојани честитајки му ја победата на Груевски, го повикала за брзо продолжување на преговорите и изнаоѓање правично решение на спорот ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter