Search This Blog

Monday, June 09, 2008

Ана Ивановиќ

http://www.telegraph.co.uk/sport/graphics/2008/06/06/stivan106.jpg http://www.telegraph.co.uk/sport/graphics/2008/06/07/utopen107.jpg

читај повеќе »

Сликата “http://www.anaivanovic.com/image.php?file=pictures/news/1193/7X8U6677.jpg&width=350&scale=aspect_ratio” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

Србинката Ана Ивановиќ со победата на Ролан Гарос стана и прва на ВТА ранг леистата ... гледов делови од тој меч ... србинката прекрасно изгледаше во црвеното фустанче ... навистина убава девојка ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter