Search This Blog

Monday, June 09, 2008

ЕШ 2008 досега ...

Би рекол разочарување ... ги гледав сите натпревари осем Турција и Португалија ... Осем Германците - сите други играа пимплерски фудбал ... повеќе го чуваа голот одколку што ризикуваа во напад ...

  • Во првата утакмица Чесите неуверливо победија едвај со 1:0 ... разочараа двете екипи ...
  • Порутгалија Турција - реков не ја гледав ... резултатски паднале два гола а имало и доста шанси ... изгледа сум пропуштил една од подобрите утакмици ...
  • Хрватите каклкулатски ја победија Аустрија со гол од пенал ...
  • Германците поштено ја совладаа Полска со 2:0 ... можеше и повеќе ..
  • Французите тотално ме разочараа со Румунија 0:0 ... Французите кои се полни се одлични поединци немаа вистинска шанса ...
  • Да видиме вечерва што ке направат Холандија и Италија ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter