Search This Blog

Friday, June 27, 2008

Продажбата на топилницата во Велес - нов скандал ...

Топилницата во Велес е продадена на компанија која понуди милион евра помалку од турската компанија - која е оневозможена да конкурира на тендерот заради мањак од 100 евра како депозит ... тука секако има работа за антикорупциска ... па и за другите органи на државата ... чес поскоро треба да се поништи оваа продажба ... особено затоа што граѓаните не Велес се противат на продажбата бдејки 30 години по ред граѓаните на Велес се трујат од работата на топилницата ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter