Search This Blog

Monday, June 02, 2008

“Жабата“ го прегази “Шлеперот“ ...

ВМРО-ДПМНЕ победи убедливо и чисто на вчерашните избори ... добија апсолутно мнозинство ... Честитки до сите членови, симпатизери и гласачи за ВМРО-ДПМНЕ ...

Огромниот број на пратеници е обврска кон Македонија и гласачите кои ја дадоа довербата на изборите ... Како што рече Груевски ... гласачите го кажаа своето сега пратениците и владата се на потег ... На опозицијата и порачувам да го смени начинот на работење во и надвор од Парламентот ... од евидентен кончничар да се претвори во вистинска контрола на власта ... да опоменува ... да предлага ... целта треба да е заеднича - добробит на МК народ ...

На мојот блог како и секогаш ке има место за критика на власта, онаа добронамерната ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter