Search This Blog

Sunday, June 01, 2008

Ограбена пошта во Аеродром ...

Такареќи среде бел ден во Аеродром сношти ограбена пошта ... Дваица крадци со пиштоли влегле во поштата ... испукале еден куршум во воздух и ограбиле триесетина иљади денари ...

До кога бе ??

Извор. и зошто се чека скоро 24 часа да се објави кражбата ??

No comments:

Blog Archive

Site Meter