Search This Blog

Friday, June 27, 2008

Се преговара за името - но не и за идентитетот ... идентитетот не се оспорува ...

Нимиц ова денеска јасно го кажа ... во еден друг пост напишав дека во времената спогодба не е дадено право да се преговара за идентитетот ... од каде тогаш толкава фама се дигна дека некој сака да ни го смени идентитетот ?? ...

Дури и Бакојани стално вели - ние преговараме за името ... не за идентитети ... кој тоа фрла магла ... ??!

No comments:

Blog Archive

Site Meter