Search This Blog

Tuesday, June 10, 2008

Праска...

Од сите овоштија за мене крал на овоштието кое се раѓа на МК почва е јаболкото ... но ги јадам сите сезонски овоштија ... ја сакам и јагодката и црешата ... но моментално праската е најслатка ... ценатса е поднослива ... деновиве ке дојдат и оние поубавите сорти .. оние каде месото на праската се двои од семката ...

Росоман чинам е најголем производител на МК праска ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter