Search This Blog

Wednesday, June 11, 2008

Уште една добра утакмица на ЕШ ...

По Германија - Полска ... Холандија - Италија ... денеска гледав уште една добра утакмица Португалија - Чешка ... Поругалците победија убедливо иако играта беше прилично изедначена ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter