Search This Blog

Thursday, June 12, 2008

Про-Фактура на Брисел ...

На Министерот Милошоски му беше испорачана Про-Фактура при поледната посета во Брисел:

  • да ги доапсат прекршителите во изборите од минатата недела ...
  • во следната недела конечно да спроведат мирни избори во прегласувањето ...
  • да почнат да работат на осумте критериуми - бенџмаркови ...
  • да го решат спорот со Грција ...
Сето ова за да започнат преговорите за прием на МК во ЕУ ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter