Search This Blog

Thursday, June 05, 2008

Заврши ерата на патлиџан туризмот ...

Слушам пред некој ден оваа година Црна Гора ке забрани внес на храна во Црна Гора ... со образложение дека почнува да ги бира гостите - оние побогатите се попожелни ... останатите нека си седат дома ... Црна Гора очекува за неколку години да влезат неколку милијарди долари странски инвестиции во туризмот ... заради градба на хотели пожелни се нашите градежни работници ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter